• Welcome to Windows10Forum.com, a free community where people just like you come together to discuss, share and learn how to use their computers. Using this forum is easy and fun. As a guest, you can browse and view all the content on the site, however, you won't be able to leave comments or create new topics unless you create a free account. 

    Click here to Register a free account now and JOIN the discussion!

Stephen Weber

NOV. 23, 2017 WINDOWS 10 UPDATE ROYALLY SCREWED UP MY NETGEAR A1200 SETUP

Recommended Posts

My Windows 10 did an update on November 23, 2017, and ever since, I have been having nothing but problems with my Netgear AC1200 wireless network adapter.  I have tried a number of things, even completely uninstalling the Netgear WiFi adapter's driver, and then re-installing it.  I thought I had the problem fixed when I rebooted and there was no more red X, but then, after having the computer in sleep mode for about a day, that stinking red X returned by the WiFi symbol,  I am at a loss for ideas, but know for a fact that the latest Nov. 23, 2017 update caused the problem.  I can't stand having to keep going into the Device Manager and disabling/enabling the WiFi adapter to get the da-n WiFi (sonar) symbol to come back. And then even when it does come back, the Mbps are sh--ty (5-7, if I'm lucky).

Can anyone help me to fix what Microsoft screwed up with their latest [burp]  "UPDATE"    [RASPBERRY]

Disgusting . . . .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 20 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online