Search the Community

Showing results for tags 'you tube videos'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Windows 10 Community
    • Windows 10 News
    • Microsoft Chatter - All Things Redmond
    • Tutorials, Tips and Tricks
    • The Lounge....
    • Deals
  • Windows 10 Discussion Forums
    • General Windows 10 Support
    • Install, Upgrade and Config
    • Performance and Tuning
    • Network & Sharing
    • User Accounts and Family Safety
    • Software and Apps
    • Microsoft OneDrive
    • Microsoft Edge
    • Drivers and Hardware
    • Security
    • Windows Phone
    • Crashing BSOD Etc.
    • Gaming

Blogs

  • Windows 10 MVP Insider Blog
  • Tech Answers
  • Geek Zone

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. claudiathompson

    YouTube videos not working

    It seems like ever since Windows 10 did updates, now half of the videos I try to watch in YouTube are not working. The screen is black but audio is working. If I try it in Internet Explorer, they work, but not in Google Chrome. Can anyone please tell me what to do to fix this problem please? I already tried re-installing Google Chrome, but that did not help. Even if I am on Facebook, many of the videos on other people's facebook page will just be a black rectangle to me. Also, I noticed when I go to my Natwest account the page will be there but then I click the log in button and I get a 'This site cannot be found' page. So again, I go try it in Internet Explorer and it works.
  2. claudiathompson

    YouTube videos not working

    It seems like ever since Windows 10 did updates, now half of the videos I try to watch in YouTube are not working. The screen is black but audio is working. If I try it in Internet Explorer, they work, but not in Google Chrome. Can anyone please tell me what to do to fix this problem please? I already tried re-installing Google Chrome, but that did not help. Even if I am on Facebook, many of the videos on other people's facebook page will just be a black rectangle to me.